Kansen voor ondernemers

Bent u agent of distributeur en actief op de Nederlandse markt? Dan kunnen wij u verschillende interessante zakelijke kansen voorleggen!

Deze service wordt u in samenwerking met VNHI aangeboden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via lahaye@awex-wallonia.com (t.a.v. de heer Rodrigo dos Santos).

Of wilt u een periodieke mail ontvangen met aanbiedingen van Waalse of Luxemburgse fabrikanten die op zoek zijn naar distributeurs of agenten? Bent u wellicht op zoek naar een specifiek product of specifieke service? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via lahaye@awex-wallonia.com.

U krijgt binnen 48 uur een reactie van ons. Uw aanvraag of verzoek zal uiterst vertrouwelijk behandeld worden.

VOEDINGSINDUSTRIE

  • Een Belgische (Waalse) producent van gearomatiseerde fruitwijnen die al in meerdere Europese landen actief is, zoekt een distributeur. Referentie: SWBDLiege17.
  • Een Belgisch (Waals) familiebedrijf dat gedroogde mediterrane vruchten importeert, is op zoek naar een handelsagent. Referentie: SWBDLiege17.

INDUSTRIE

  • Een Belgische (Waalse) producent van anticorrosiestrips voor olie- en gaspijpleidingen is op zoek naar een distributeur. Referentie: SW2017-030.
  • Een Belgische (Waalse) producent van metaalonderdelen die met verschillende technologieën gesneden (autogeen, laser, plasma) kunnen worden en daarnaast kunnen worden gebogen, bewerkt, gesoldeerd en geschilderd, is op zoek naar een handelsagent die contacten heeft bij fabrikanten en samenstellers van machines voor de civiele techniek (graafmachines, baggerwerktuigen etc.). Het bedrijf beschikt over grootschalige machines. Referentie: SW2017-059.

HIGH TECH

  • Een Belgische (Waalse) fabrikant van fotoautomaten van hoge kwaliteit met baanbrekende technologie, is op zoek naar een distributeur van fotografische artikelen (B2B). Referentie: SW2017-016.

PAPIERWAREN EN KANTOORARTIKELEN

  • Een Belgische (Waalse) fabrikant van labels en etiketten die al 40 jaar in het vak zit, is op zoek naar een distributeur voor zijn uitgebreide assortiment van etiketten in verschillende kleuren en formaten en voor verschillende doeleinden. Het bedrijf produceert tevens gepersonaliseerde etiketten en RFID-tags voor nauwkeurige tracking. Referentie: IBC2017.

BOUW

  • Een Belgische (Waalse) producent van natuursteen uit het hogere segment voor sanitair is op zoek naar distributeurs. Referentie: SW2017-018.

DESIGNSOFTWARE

  • Een Belgische (Waalse) ontwikkelaar van een complete 3D software-oplossing voor fabrikanten van chassisprofielen, veranda’s en pergola’s van aluminium of PVC (de software omvat o.a. een mobiele oplossing om de projecten aan klanten te presenteren) is op zoek naar een handelsagent met reeds bestaande contacten in de hiervoor genoemde doelgroepen. Referentie: SW2017-034.